Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe website Aandrijftechniek biedt meer overzicht

De website van Aandrijftechniek is weer helemaal up-to-date

De afgelopen maanden is er op de achtergrond hard gewerkt aan de nieuwe website van platform Aandrijftechniek. Meer aandacht voor beeld, een duidelijker nieuwsoverzicht en een uitbreiding van diverse rubrieken moet het de bezoeker vooral makkelijker maken.

Nadat het vakblad Aandrijftechniek was geretooled naar een nieuwe look&feel, kon onze website niet achterblijven. De afgelopen jaren hadden we al enkele nieuwe rubrieken geïntroduceerd, maar de complete website herzien naar een nieuwe website had toch meer voeten in aarde.

Beter herkenbaar

Uiteindelijk heeft de IT afdeling van de Eisma Media Groep een mooie en duidelijke website gemaakt. Een deel is conform andere websites van de Eisma Media Groep, maar ook voor een deel specifiek aangepast voor Aandrijftechniek. Zo is het kleurgebruik afgestemd op de vormgeving van het magazine en daardoor beter herkenbaar.

Zes pijlers

De homepage bevat een duidelijk overzicht van het laatste nieuws. Verder zijn de zes pijlers van het magazine – smart industry, machinebouw, maritiem, mobiliteit, robotica en engineering – duidelijker herkenbaar. Ook is meer aandacht voor productnieuws, webinars, vacatures en blogs. Ook onze webshop, gevuld met magazines en specials, is duidelijker van opzet.

Mocht u zelf interessant nieuws hebben uit de aandrijftechniekbranche, neem dan contact op via redactie.aandrijftechniek@eisma.nl

Wilt u meer informatie over adverteren op deze nieuwe website of in ons magazine, kijk dan hier.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven