Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe trainingsbrochure 2021 van Bosch Rexroth beschikbaar

Rexroth, specialist in de aandrijf- en besturingstechnologie, beschikt over unieke technologische know-how (foto: Bosch Rexroth)

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend actueel en onmisbaar thema, vooral in de wereld van de techniek. Snelle nieuwe en verdere ontwikkelingen van aandrijf- en besturingssystemen en hun componenten vragen om mensen die op de hoogte zijn van de allerlaatste stand van de techniek. Alleen met uitstekend gekwalificeerd personeel kunnen bedrijven klantgericht reageren in deze continu veranderende economische situatie.

De Drive & Control Academy maakt unieke kennis bereikbaar. Rexroth, specialist in de aandrijf- en besturingstechnologie, beschikt over unieke technologische know-how. Deze kennis geeft Rexroth graag door. Aan leerlingen en studenten, maar ook aan vakmensen en medewerkers.

Op maat gemaakte opleidingen

Met de Drive & Control Academy ondersteunen we de op maat gemaakte opleidingen als ook de kwalificaties van technische vakmensen. The Drive & Control Academy biedt op maat gemaakte opleidingen en trainingen met praktijkgerichte vakkennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, elektrische aandrijf- en besturingstechniek, mechatronica en veiligheidstechniek. Praktijkgericht, doelgroep specifiek en met de modernste methoden.

Klassikaal of eLearning

Naast klassikale training is er ook een uitgebreid aanbod van eLearning trainingen. Zo is persoonlijke ontwikkeling – ook in tijden van Covid – toch ten alle tijden mogelijk. Vakkennis en competentie van medewerkers geven een onderneming een beslissende voorsprong op de wereldwijde concurrentie. We zeggen niet voor niets: kennis is macht.

Bekijk de nieuwe trainingsbrochure of check de website voor een volledig overzicht van al trainingen van The Drive & Control Academy.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven