Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe SKF app voor lagermontage

SKF kondigt de introductie aan van een nieuwe app voor zijn beproefde SKF Drive-up Method voor lagermontage. De gebruiksvriendelijke app is zowel voor iOS als Android beschikbaar en kan worden gebruikt op smartphones en tablets. De app vult SKF’s erkende pc-software SKF Drive-up Method aan en kan worden gedownload via de App Store van Apple en via Google Play.

Het unieke van de SKF app is dat deze de gebruiker in staat stelt tweerijige tonlagers en CARB toroïdale rollagers die gemonteerd zijn op een conische zitting eenvoudig met de vereiste passing te monteren. De juiste passing wordt verkregen door het regelen van de axiale drive-up van het lager vanuit een vooraf bepaalde startpositie.De juiste passing wordt bereikt door het controleren van de axiale verplaatsing van het lager vanuit een vooraf bepaalde startpositie. Deze methode maakt gebruik van een SKF hydraulische moer waarop een meetklok is aangebracht, alsook een speciaal gekalibreerde digitale manometer die op de geselecteerde pomp wordt gemonteerd.

SKF+Drive+up+Method+example+enter+bore+diameterWanneer de app op een smartphone of tablet wordt gebruikt, selecteert de gebruiker het juiste lagertype, een aantal parameters en worden de waarden voor een optimale montage weergegeven. De app geeft ook stapsgewijze werkinstructies. Zowel de vereiste waarden als de instructies kunnen worden opgeslagen in de handige PDF-indeling.

Voor meer informatie, zie de SKF Drive-up Method app

 

 

 

 

 

 

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven