Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe robuuste magnetische encoder van Kübler

De hoge IP67 beschermingsgraad verzekert een betrouwbaarheid in buitengebruik (foto: Kübler)

In de ontwikkeling van mobiele automatisering speelt kostenbesparing een steeds grotere rol naast de technische eisen. Kübler springt hierop in bij de ontwikkeling van de magnetische Sendix m36. Door de robuuste constructie en de Energy Harvesting Technology voldoet de Sendix aan beide voorwaarden.

De Energy Harvesting Technology maakt de Sendix encoders enorm robuust, betrouwbaar en kostenbesparend. De hoge IP67 beschermingsgraad verzekert een betrouwbaarheid in buitengebruik. Met een afmeting van 36mm is de encoder makkelijk te installeren in kleine ruimtes.

De Sendix M36 multiturn encoders worden veel gebruikt in bijvoorbeeld de machinebouw, mobiele kranen en torenkranen, medische technologie en windenergie-installaties. Kübler wordt in Nederland vertegenwoordigd door Duranmatic.

Kenmerken van de Sendix m36 encoder zijn:

  • Robuust Safety-Lock dragend ontwerp waardoor ze installatiefouten, schokken en trillingen weerstaan.
  • Hoog IP67 beschermingsniveau: biedt een hoge veiligheid en past in omgevingen met zware omstandigheden zoals bijvoorbeeld temperatuurwisselingen.
  • Betrouwbaar: puur magnetische scanning: ongevoelig voor stof en condensatie
  • Kosten-efficiënt: door de multiturn Energy Harvesting Technology zijn minder mechanische onderdelen nodig, tevens hoeft er geen batterij geplaatst te worden.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven