Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directie Bosch Rexroth Nederland

Financieel directeur Sergej Bender (l) en algemeen directeur Arjan Coppens (Foto: Bosch Rexroth)

Per 1 juni 2022 zijn de large projects activiteiten van Bosch Rexroth in Boxtel verkocht en definitief overdragen aan de Van Halteren Groep.

De nationale verkoop- en serviceorganisatie van Bosch Rexroth gaat verder als zelfstandige organisatie. De organisatie blijft zich richten op aandrijftechniek voor industriële en mobiele markten en fabrieksautomatisering in Nederland, als onderdeel van de Bosch Groep.

Engineering-to-order

Als specialist in aandrijven en besturen focust Rexroth zich in de toekomst naast het leveren van componenten op de complete engineering-to-order. Daarbij gaat het om het ontwikkelen, bouwen en in bedrijfstellen van aandrijf- en besturingssystemen en projecten in samenwerking met de klant.

Nieuwe directie Bosch Rexroth B.V.

De organisatie staat onder leiding van een nieuwe 2-koppige directie. Arjan Coppens is de algemeen directeur en Sergej Bender financieel directeur. Arjan is een bekende naam en al jaren verantwoordelijk voor de verkoop op de Nederlandse markt. Sergej is al jaren werkzaam binnen de Bosch Groep en werkt sinds 2021 als financieel verantwoordelijke voor Rexroth in Nederland.

Zonnig de toekomst in

“Ik vertrouw volledig op de jarenlange kennis en kunde van onze medewerkers. Met de nieuwe compacte organisatie zijn we flexibel en wendbaar. Samen kunnen we alle uitdagingen aan”, aldus Arjan Coppens. Beide directieleden kijken uit naar het nieuwe tijdperk en zien de toekomst ronduit zonnig in.

Ook interessant: Bosch Rexroth breidt portfolio elektro-hydraulische actuatoren uit met Cytromotion

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven