Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe controller iC9210-PN bekroond met de German Innovation Award 2022

De PLC-generatie iC9210-PN is het eerste hardwareproduct onder de paraplu van het volledig nieuwe automatiseringsplatform i³ CONTROL (foto: Yaskawa)

De nieuwe controller iC9210-PN van Yaskawa is bekroond met de German Innovation Award 2022. Deze bekroonde controller heeft een Profinet- en een RS485-interface voor de slimme en kosteneffectieve aansluiting van Yaskawa’s servoaandrijvingen en frequentieregelaars.

HMI’s kunnen worden aangesloten via een OPC UA-server. Daarnaast gebruikt de PLC de modules van het beproefde SLIO-systeem als I/O-platform. Hierdoor is deze controller vanaf het begin volledig inzetbaar. Toekomstige technologieën kunnen ook snel worden geïntegreerd. Hierdoor is het niet nodig om de hardware te veranderen als de eisen aan de machine veranderen, wat uiteindelijk ook leidt tot meer duurzaamheid.

Automatiseringsplatform i³ CONTROL

De PLC-generatie iC9210-PN is het eerste hardware product onder de paraplu van het volledig nieuwe automatiseringsplatform i³ CONTROL. Het bijzondere aan dit ecosysteem, dat nu voor het eerst als concept wordt gepresenteerd: het vormt een technisch gecoördineerde totaaloplossing voor branche-specifieke besturingen – van de engineeringsoftware via de controller hardware tot de geïntegreerde chiptechnologie. En in de toekomst zelfs daarbuiten.

German Innovation Award

De German Innovation Award wordt jaarlijks uitgereikt door de German Design Council, die sinds 1953 de Duitse design- en merkautoriteit is. Cross-industry producten en oplossingen die vooral verschillen van eerdere oplossingen op het gebied van gebruikersfocus en toegevoegde waarde worden beloond.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven