Ga naar hoofdinhoud

Nieuw Systeemhandboek voor industrie en IT

In het nieuwe Systeemhandboek 35 presenteert Rittal zijn complete en actuele productprogramma voor de industrie en IT. De 936 pagina’s tellende catalogus bevat alles wat er te weten valt over het omvangrijke productassortiment voor kasttechniek, klimatisering, stroomverdeling en IT-infrastructuren.

Nieuw in de catalogus zijn producten en systemen van Rittal Automation Systems en van Eplan. De catalogus verschijnt als print- en onlineversie in het Nederlands, Engels en Duits, en daarna nog eens over de hele wereld in twaalf andere talen.

Systeemhandboek 35 biedt producenten van besturings- en schakelinstallaties en ook IT-deskundigen snel en volledig inzage in het volledige systeemprogramma van Rittal. Het handboek bevat onder andere systemen voor behuizingen en kasten, stroomverdeling, IT-infrastructuur alsmede software en services.

Nieuw in het handboek zijn automatiseringssystemen en handlingtools voor de werkplaats. De gebruiker profiteert bovendien van het uitgebreide assortiment softwaresystemen van onze zusteronderneming Eplan voor een efficiënte planning van besturings- en schakelinstallaties.

Systeemhandboek print en online

Door de digitalisering brengt het systeemhandboek print en online op een moderne manier samen. Op de site van Rittal vindt de gebruiker nuttige informatie over elk product. De pdf-versie van het handboek koppelt bestelnummers aan internet en leidt de gebruiker direct naar de betreffende productpagina.

Databladen, configuratietools, CAD-gegevens, video’s, verklaringen van conformiteit, vermogensschema’s, toelatingen, montage- en bedieningshandleidingen en nog veel meer zijn met een druk op een knop beschikbaar.

De directe koppeling met de website van Rittal biedt zowel de constructeur als de inkoper gemakkeljke functies voor een efficiënt inkoopproces. Het handboek is eenvoudig en gratis aan te vragen bij Rittal .

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven