Ga naar hoofdinhoud

Nieuw kantoor Mitsubishi Electric

Het nieuwe kantoor van Mitsubishi Electric Factory Automation is gevestigd aan de Nijverheidsweg 23C, 3641 RP Mijdrecht. De overige gegevens blijven gelijk (foto: Mitsubishi Electric)

Mitsubishi Electric Factory Automation is in de Benelux al meer dan dertig jaar actief op het gebied van industriële automatisering. Vorig jaar startte de onderneming haar eigen Benelux vertegenwoordiging en deze is onlangs verhuisd naar een nieuw pand. Het nieuwe kantoor is direct gelegen naast de Visual Information Systems divisie van Mitsubishi Electric in Mijdrecht, en voorzien van een testruimte, trainingsruimte, showroom, speekkamers en een verkoop- en supportafdeling.

Met de verhuizing realiseert Mitsubishi Electric Factory Automation meer ruimte voor groei in de Benelux en zal het haar klanten en toekomstige relaties in deze regio nog beter kunnen ondersteunen op het gebied van industriële automatisering. Het Benelux team focust zich op groei in deze regio en zal daarbij service en ondersteuning leveren.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven