Ga naar hoofdinhoud

Nieuw fanless 7-inch bedieningspaneel van SigmaTek met rvs front

Het fanless wide screen HMI scherm is uitgerust met een EDGE2 Technology dual-core processor (foto: SigmaTek)

SigmaTek introduceert een robuust, maar elegant ontworpen 7″ inbouw ETT 736 paneel met rvs front (IP65). Geschikt voor toepassingen met strenge hygiënische eisen zoals te vinden in de farmaceutische, voedsel- en verpakkingsindustrie. Hier moeten de bedieningspanelen vaak en grondig worden gereinigd en is een front zonder vuile randen een groot pluspunt.

Het fanless wide screen HMI scherm is uitgerust met een EDGE2 Technology dual-core processor, 8 digitale ingangen en 8 kortsluitvaste digitale uitgangen. Met 1x USB 2.0, (Type A), 1x USB-OTG, 2x Ethernet 10/100 en 1x CAN zijn diverse standaard interfaces voorzien voor een flexibele systeemaansluiting.

Bedieningspaneel bestand tegen vocht

De geïntegreerde printplaten hebben een oppervlaktebehandeling gehad en zijn  daarmee bestand tegen omgevingsvocht. Het analoge resistieve single-touch screen dat wordt gebruikt, zorgt voor een betrouwbare werking – zelfs bij gebruik van op zout gebaseerde reinigingsvloeistoffen.

Verkorting engineeringtijd

Met 800 x 480 pixels, biedt het 7-inch WVGA TFT-kleurendisplay voldoende ruimte voor een duidelijke visualisatie. De applicatie kan comfortabel worden geprogrammeerd met behulp van de all-in-one software engineeringtool LASAL. Vooraf gedefinieerde add-ons met programma- en weergave-elementen voor veel machinefuncties verkorten de engineeringtijd enorm. De buitenafmetingen van de ETT 736 zijn 208 x 163 x 42,3 mm (B x H x D).

Andere interessante bedieningspanelen van Sigmatek zijn:

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven