Ga naar hoofdinhoud

NGC en Siemens Energy gaan strategische samenwerking aan

NGC is leverancier van onder meer tandwielkasten. (Foto: Paul Quaedvlieg)

Onlangs hebben Nanjing High Speed & Accurate Gear Group, een dochteronderneming van de NGC Group, en Siemens Energy Global, een strategische raamovereenkomst getekend. In de toekomst zullen beide partijen hun samenwerking in de Energiesector, Olie- en Gasindustrie en nieuwe Energiemarkten uitbreiden.

NGC’s dochteronderneming Nanjing High Speed ​​& Accurate Gear Group is gespecialiseerd in R&D en de productie van heavy-duty tandwielkasten. De producten van het bedrijf zijn onafhankelijk ontwikkeld en worden veel gebruikt in windenergie, cement, metallurgie, elektriciteit, havens, mijnbouw, hijs-, rubber-, bouwmachines en andere toepassingen. NGC-producten worden geëxporteerd naar Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en meer dan 60 landen en regio’s.

Samenwerking NGC en Siemens Energy

Met de komst van het “dubbele koolstof”-tijdperk zal de druk van de koolstofuitstoot in de toekomst gericht zijn op energie en industrie. De vraag naar energie neemt toe terwijl een koolstofarme ontwikkeling tot stand moet worden gebracht. Technologische innovatie en multilaterale samenwerking zijn de twee belangrijkste drijvende krachten om schone, koolstofarme, veilige en efficiënte energiesysteemproducten te creëren. Samen willen NGC en Siemens de industriële toeleveringsketen opbouwen, de uitdagingen van de wereldmarkt het hoofd bieden en hun concurrentievermogen verbeteren, terwijl ze gezamenlijk bijdragen aan de transformatie van het wereldwijde energiesysteem.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven