Ga naar hoofdinhoud

Mulders B.V. sluit aan bij Aandrijftechniek Limburg

Met de marktformules Aandrijftechniek Limburg (3 steunpunten), De Bruin Techniek (15 steunpunten) en het onlinekanaal www.MROshop.com faciliteert De Bruin Techniek Groep de levering van werktuigbouwkundige producten en klantspecifieke diensten

Mulders B.V., leverancier van aandrijftechnische producten, is per 1 januari 2023 aangesloten bij Aandrijftechniek Limburg, onderdeel van De Bruin Techniek Groep.  De Bruin Techniek Groep is een familiebedrijf met een hecht collectief van bijna 80 medewerkers.

De kernwaarden van Mulders B.V. sluiten perfect aan, de klant staat altijd centraal. Met de marktformules Aandrijftechniek Limburg (3 steunpunten), De Bruin Techniek (15 steunpunten) en het onlinekanaal www.MROshop.com faciliteert De Bruin Techniek Groep de levering van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en klantspecifieke diensten.

Vertrouwde contactpersonen

Binnen de groep neemt aandrijftechniek een prominente plek in. In januari worden de activiteiten van Mulders B.V. van Beesel verplaatst naar een nieuwe locatie in Roermond. Deze transitie brengt voor relaties geen merkbare verandering met zich mee. Pim Belemans en Alexander Jentjens blijven de vertrouwde contactpersonen.

Petra Mulders: “Ik draag de activiteiten van Mulders B.V. per 01 januari 2023 over aan een ander familiebedrijf, De Bruin Techniek Groep uit Tilburg. Ik ben er van overtuigd dat met deze stap het gedachtengoed van Mulders B.V., in de geest van mijn echtgenoot, onder de nieuwe vlag en met de voor u vertrouwde contactpersonen verder kan worden uitgebouwd.”

Werktuigbouwkundige producten

Bart de Bruin: “Met onze marktformules Aandrijftechniek Limburg (3 steunpunten), De Bruin Techniek (15 steunpunten) en ons onlinekanaal www.MROshop.com faciliteren wij de levering van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en klantspecifieke diensten. Vanuit de nieuwe locatie in Roermond gaan wij ons inspannen, eventueel met ondersteuning van de overige vestigingen van Aandrijftechniek Limburg in Geleen, Sittard en Weert, om het opgebouwde vertrouwen ook in de toekomst waar te blijven maken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven