Ga naar hoofdinhoud

Moret nieuwe CEO bij Rockwell Automation

Blake Moret (l) wordt de nieuwe CEO, Keith Nosbusch blijft betrokken als voorzitter van de raad van bestuur (foto: Business Wire)

Rockwell Automation maakt bekend dat er een verandering komt in het management van het Amerikaanse bedrijf. De raad van bestuur heeft Blake D. Moret benoemd tot president en CEO. De benoeming treedt per 1 juli 2016 in werking. Keith Nosbusch blijft betrokken als voorzitter van de raad van bestuur.

Moret is een veteraan met 30-jaar ervaring bij het bedrijf. Keith D. Nosbusch, 65 jaar oud en sinds 2004 president en CEO, treedt af, maar blijft voorzitter van de raad van bestuur. Moret (53) is momenteel senior vicepresident van het bedrijfssegment Control Products & Solutions.

Bestuurder Donald R. Parfet zei: “Blake heeft zich bewezen als een uitzonderlijke leider, die klaar is om het bedrijf te leiden. We verwelkomen hem in zijn nieuwe functie na een bewust en gepland opvolgingsproces. We zijn erg blij dat hij de vele verworvenheden van het bedrijf onder Keiths leiding uitbouwt en onze visie op de verbonden onderneming naar een nieuwe niveau brengt.”

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven