Ga naar hoofdinhoud

Moog introduceert nieuwe voorgestuurde proportionele klep

Moog heeft een nieuwe versie van zijn D680 Series proportionele hydrauliekklep geïntroduceerd (foto: Moog).

Moog heeft een nieuwe versie van zijn D680 Series proportionele klep voor de hydrauliek geïntroduceerd. Het gaat om smoorkleppen voor 2-, 3-, 4- en 5- weg applicaties, die geschikt zijn voor elektro-hydraulische positie-, flow- en krachtregeling in hydraulische systemen. De D680 product range heeft de elektronica geïntegreerd en is geschikt voor applicaties met hoge eisen aan de dynamische respons.

De nieuwe versie in deze serie is een tweetraps klep met een D633 direct drive servoklep in gesloten regelkring als voorstuurtrap. Deze laatste versie van het product biedt meer dynamiek en herhaalnauwkeurigheid. Ook is de nieuwe proportionele klep robuuster dan de bestaande versie, waardoor deze geschikt is voor de meest veeleisende omgevingen

Proportionele klep

De D633 direct drive servoklep voorsturing in open kringloop is al vele jaren beschikbaar. Moog ontwikkelde de nieuwe versie in samenwerking met machinebouwers in de kunststof- en metaalverwerkende staalindustrie. Hiermee wilde de fabrikant beter ]voldoen aan de behoeften van deze sectoren. De nieuwe voorstuuroptie is met name geschikt voor toepassingen, die goede dynamische prestaties vragen en waar langere levensduur en energetisch rendement kritisch zijn.

De Moog D680 Series proportionele kleppen vormen een beproefd ontwerp. Ze zorgen voor betrouwbare besturing van machines in technieken als kunststof- en metaal-spuitgieten, blaasvormen, staalproductie, metaalbewerking, persen en houtverwerking. De productrange kan gemakkelijk worden geïntegreerd in nieuwe ontwerpen en geconfigureerd, zodat ze exact kan worden aangepast aan de eisen en prestaties van industriële applicaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven