Ga naar hoofdinhoud

Modulaire Wide Panels van SigmaTek met HMI-link

De TAE ModularWide panelen van SIGMATEK met HMI-Link unit kunnen tot 100 m afstand van de pc worden geplaatst (foto: SigmaTek)

De Modulaire Wide Panel serie van SigmaTek biedt nu ook externe oplossingen tot 100 m met een HMI-Link unit. De breedbeeld hmi’s bieden alle ruimte voor moderne visualisaties, of ze nu worden gebruikt in portret- of landscape formaat.

De modulaire TAE-panelen met gemonteerde HMI-Link G2-unit (PIM 021) zijn verkrijgbaar in vijf maten – van 10,1 tot 21,5 inch. De bedieningspanelen met hoog-respons Multi Touch schermen hebben IP65 bescherming aan de voorkant.

Of ze nu worden gebruikt in portret- of landscape formaat, de breedbeeld hmi’s bieden alle ruimte voor moderne visualisaties. Naast de HMI-Link G2-interface zijn er twee USB 2.0-aansluitingen aanwezig.

HMI-Link technologie

In combinatie met de PC 301-E12 HMI-Link device kunnen de TAE Modular Wide panelen met elke pc de afstand met elke pc gekoppeld worden. Om verbinding te maken met de pc zijn enkel standaard Display Port- en USB 2.0-interfaces nodig.

De HMI-Link technologie is volledig op hardware gebaseerd en werkt onafhankelijk van het gebruikte besturingssysteem. Met een standaard CAT5e- of CAT6 Ethernet-kabel kunnen videosignalen (full HD) en USB 2.0 data zonder verlies worden verzonden tussen de externe bedieningseenheid en het PC- of HMI-Link-apparaat.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven