Ga naar hoofdinhoud

Mis het niet: alles over digitalisering bij (pomp)aandrijvingen

Donderdag aanstaande organiseren de platformen Aandrijftechniek en PompNL het congres de Nationale Aandrijftechniekdag. Onder de titel ‘Digitalisering lust of last’ belichten diverse sprekers wat je kunt en moet met de steeds rijkere databerg waarmee sensoren onze digitale tweelingen voeden.

Digitalisering van (pomp)aandrijvingen

Wat gaat AI hierin betekenen? Voor uw aandrijvingen maar ook in een pompstation bijvoorbeeld. Hoe verbindt u OT en IT? We behandelen het laaghangende fruit zoals predictive maintenance toepassingen maar ook de valkuil van de exponentieel groeiende databerg. Wat is informatie, wat is kennis en wat is wijsheid? Krijgt u de winst uit IoT door te kruipen, te rennen of te lopen? Maar het gaat ook over overgedimensioneerde pompen, iets dat u kunt voorkomen door data op de juiste manier te benutten. En wat betekent digitalisering in de elektrische aandrijftechniek? Iets dat ons steeds meer zal overkomen. En het helpt u een motionscan op verschillende apparaten, waaronder pompen te doen.

Kortom, U krijgt nu nog de kans (https://www.at-aandrijftechniek.nl/nationale-aandrijftechniekdag-2023/tickets/) donderdag a.s. aan te sluiten in de Vasim in Nijmegen en alles te weten te komen over digitalisering bij (pomp)aandrijvingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven