Ga naar hoofdinhoud

Miniatuur dauwpunttransmitter

De EE354 is een nieuwe Catec dauwpunttransmitter van E+E, die ontwikkeld is voor dauwpuntapplicaties in het gebied van + 50 tot -20 oC Td (dauwpunt). De opnemer wordt gekenmerkt door zijn hoge nauwkeurigheid van + 1 oC Td, de toegepaste E+E sensor heeft een goede langetermijnstabiliteit en is over het hele meetbereik van de transmitter temperatuurgecompenseerd.

De EE354 is uitgevoerd in een robuuste roestvast stalen IP65 behuizing voorzien van ½ ″ ISO of ½ ″ NPT schroefdraad en is geschikt voor drukken tot 20 bar.

Analoge en digitale uitgang

De transmitter heeft naast een analoge 4-20 mA stroomuitgang ook een digitale Modbus RTU-uitgang. Met behulp van de gratis EE-PCS configuratiesoftware en de optionele Modbus USB-omvormer kan de schaalverdeling van de analoge uitgang worden aangepast. Daarnaast is het mogelijk om een tweepunts-kalibratie uit te voeren.

De EE354 is speciaal geoptimaliseerd voor dauwpuntbewaking van koeldrogers en persluchtsystemen. De kleine afmetingen maken de EE354 tevens geschikt voor veeleisende OEM-toepassingen met beperkte ruimte.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven