Ga naar hoofdinhoud

Mennens Groep dealer van Holmatro gereedschap

Holmatro levert onder andere hydraulische cilinders en componenten die geschikt zijn voor zware omstandigheden zoals op het olieplatform Snorre A (foto: Holmatro)

Nederlands hydrauliekproducent Holmatro heeft de handen ineen geslagen met hef- en hijsspecialist Mennens. Vanaf 1 januari 2016 zullen de zeven Mennens-vestigingen, als officieel dealer van Holmatro gereedschappen, het merk vertegenwoordigen in Nederland en België.

 “De samenwerking met Mennens Groep sluit aan bij onze groei-ambities,” aldus Niels Rombouts, directeur Holmatro Industrial equipment. “Uitbreiding van ons huidige dealernetwerk versterkt onze concurrentiepositie en de overeenkomst met Mennens biedt voor beide partijen voordelen.”
Zo wordt het bestaande hydrauliekaanbod van de nieuwe Holmatro-dealer fors uitgebreid met een groot aantal hogedruk hydraulische, pneumatische en mechanische gereedschappen van Holmatro. Klanten van Mennens Groep kunnen op deze manier nog beter bediend worden.

Gereedschap in eigen huis ontwikkeld

Alle producten van Holmatro worden in eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en uitvoerig getest. Met als resultaat: oer-Hollandse kwaliteit en degelijkheid. De producten hebben een jarenlange levensduur, die bovendien kan worden verlengd door een uitgebreid serviceprogramma.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven