Ga naar hoofdinhoud

LogTunnel van B&R voor permanente en veilige gegevensbewaking op afstand

Door middel van doorlopende datalogging stelt LogTunnel in staat om defecte componenten vroegtijdig te detecteren en zo service-intervallen te optimaliseren (foto: B&R)

Met LogTunnel, onderdeel van de Secure Remote Maintenance oplossing van B&R, kunnen machinebouwers een permanente verbinding tot stand brengen met installaties en machines in het veld. Gegevens van machines over de hele wereld kunnen zo op een centrale locatie worden gearchiveerd. Eventuele onregelmatigheden in de prestaties kunnen vroegtijdig worden opgespoord om de maximale beschikbaarheid te behouden.

LogTunnel is een onderdeel van de Secure Remote Maintenance oplossing van B&R. Met Secure Remote Maintenance kunt eindklanten overal ter wereld hun fabrieken en machines controleren. Indien noodzakelijk, kan men zelfs de controle overnemen alsof men ter plaatse aanwezig bent.

Door middel van doorlopende datalogging stelt LogTunnel in staat om defecte componenten vroegtijdig te detecteren en zo service-intervallen te optimaliseren. Installatie is eenvoudig: het is een kwestie van ‘drag and drop’ en vereist geen speciale IT-kennis.

Gelijktijdige registratie en onderhoud

De lopende LogTunnel verbinding wordt niet verbroken wanneer een technicus gelijktijdig een verbinding maakt om onderhoud op afstand uit te voeren, het loggen blijft ononderbroken doorgaan. Machinegegevens worden opgeslagen op een centrale databaseserver, in de cloud of in een datacenter, waar ze beschikbaar blijven voor latere analyse.

Veilige verbinding

De oplossing voor onderhoud op afstand Secure Remote Maintenance voldoet aan de huidige IT- en beveiligingsrichtlijnen. Machinebouwers hebben volledige toegang tot machineparameters van alle geïnstalleerde machines. Alle toegang is nauwkeurig geregistreerd en kan op elk moment worden getraceerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven