Ga naar hoofdinhoud

Lenze applicatieteam breidt zich verder uit

Sinds februari 2022 heeft de automatiseringspartner de beschikking over de kennis en ervaring van Jeroen de Hond (foto: Lenze)

Al meer dan tien jaar spreken we inmiddels over digitalisering en meer automatisering binnen de industrie. De afgelopen twee decennia heeft Lenze zich gericht op innovatieve soft- en hardware portfolio en investeert op gebied van applicatiekennis binnen de organisatie.

Onder leiding van applicatie en service manager Bart Smits, en projectmanager Maikel Kling voor de regio EMEA West (Benelux, UK, Frankrijk) wordt de toenemende vraag van automatiserings- en digitaliseringskennis in de industrie beantwoord en ingezet.

Meer kennis en ervaring

De afgelopen twee decennia heeft het jubilerende Lenze, dit jaar 75, al vaak jong nieuw talent verworven en haar applicatie afdeling fors weten uit te breiden. Sinds februari 2022 heeft de automatiseringspartner de beschikking over de kennis en ervaring van Jeroen de Hond. Jeroen heeft een schat aan ervaring en kennis opgebouwd bij Schneider Electric (Elau) en in zijn lange loopbaan al menig applicatieproject succesvol op zijn teller gezet. Lenze zet Jeroen in als Application Engineer Automation-Systems en zal na zijn opleiding binnen Lenze worden ingezet bij bestaande en nieuwe projecten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven