Ga naar hoofdinhoud

KTR Systems bouwt eigen Exhibition Centre op het hoofdkantoor in Rheine

Begin mei vond de symbolische opening plaats van de nieuwe tentoonstellingshal op het KTR-hoofdkantoor in Rheine (foto: KTR)


Op 3 mei 2022 vond de symbolische opening plaats van de nieuwe multifunctionele hal op het hoofdkantoor van KTR in Rheine. Samen met de eigenaar Dr. Mareike Tacke, de algemeen directeur Nicola Warning, de voorzitter van de adviesraad Prof. Dr. Josef Gerstner en de projectmanager Katharina Freckmann, allen KTR, evenals vertegenwoordigers van het architectenbureau aib uit Duisburg en de bouwbedrijf Rosendahl uit Rheine betekende dit de officiële start van de bouw.

Het “KTR Exhibition Centre”, kortweg KEC, met een oppervlakte van ongeveer 750 vierkante meter zal op vele manieren worden gebruikt: als tentoonstellingsruimte voor exposities, voor recepties en vergaderingen, voor podcasts, interviews en informatieve evenementen, maar ook als ontmoetingsplaats voor het KTR-personeel met een kiosk en terras. De ingebruikname is gepland voor eind maart 2023.

Digitale en analoge communicatie

“In de afgelopen twee jaar heeft de pandemie ons verkoopwerk en het contact met onze klanten en medewerkers ontwrichtend veranderd. Dit baart ons zorgen”, zegt KTR-directeur Nicola Warning. “Het resultaat is een multifunctioneel gebouw dat een nieuw platform biedt voor digitale en analoge communicatie.”

“Klassieke beurzen maken steeds meer plaats voor interne beurzen, podcasts worden populairder als nieuw informatieformaat en medewerkers stellen hogere eisen aan hun werkomgeving in tijden van schaarste aan geschoolde arbeidskrachten en thuiskantoren.”

“Bovenal bezoeken klanten en dealers tegenwoordig alleen fabrikanten als er informatieve, professionele en deskundige discussies kunnen worden gevoerd. Voor deze uitwisseling is de juiste setting en de juiste presentatie nodig. Met de nieuwe beurshal gaan we daar flink op winnen en door de activiteiten op deze plek kunnen we de juiste content genereren voor communicatie naar klanten, medewerkers en stakeholders.”

Ook interessant: KTR investeert in nieuw R&D-centrum in Rheine

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven