Ga naar hoofdinhoud

Kramp is Certified Excellence partner van Bosch Rexroth

De ondertekening van het certificaat door Eddie Perdok, CEO van Kramp (l) en Arjan Coppens, Managing Director van Bosch Rexroth Nederland (r)

Kramp Nederland, technisch groothandel in agrarische onderdelen, is vanaf heden Certified Excellence Partner van Bosch Rexroth. Bosch Rexroth, leverancier van aandrijf- en besturingstechniek, biedt veilige, efficiënte, intelligente en krachtige oplossingen voor fabrieksautomatisering, mobiele toepassingen, machinetoepassingen en engineering.

Met deze certificering is Kramp onderdeel van het Certified Excellence Partnernetwerk in Nederland. De certificering garandeert de klant dat Kramp de vertrouwde kwaliteit van Rexroth levert. Bovendien kan Kramp met haar kennis en kunde, en met de voorraad van originele spare-parts, snel en vakkundig service, reparatie en revisie uitvoeren. 

Certified Excellence Partnerprogramma

Kramp doorliep succesvol alle fasen van het Certified Excellence Partnerprogramma van Bosch Rexroth. Het certificaat is op 22 mei jl. uitgereikt en door beide partijen ondertekend. Beide partijen hebben veel vertrouwen in de samenwerking en in de toekomst.

Knowhow Rexroth producten

Eddie Perdok, CEO van Kramp, zegt: “Wij zijn trots op dit partnership en kijken met veel vertrouwen uit naar een goede samenwerking in Nederland. Hierdoor zijn wij in staat om dealers nog sneller van onderdelen te voorzien, waardoor de boer ook weer snel aan het werk kan zijn.”

Arjan Coppens, Managing Director van Bosch Rexroth Nederland, vult aan: “Door het partnership beschikt Kramp over nog meer specialistische kennis en knowhow van de Rexroth producten. Ook vullen we elkaar door deze samenwerking perfect aan op gebieden als logistiek, service en techniek!”

Ook interessant: Bosch Rexroth introduceert Hydraulics for You (H4U) softwareplatform voor machinebouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven