Ga naar hoofdinhoud

JB Systems neemt IAS over

Medewerkers heffen het glas op de overname van IAS door JB Systems (foto: JB Systems).

JB Systems breidt de activiteiten in Brabant uit door de acquisitie van Industrial Automation Services (IAS) in Zundert. Na het openen van een kantoor in Waalwijk versnelt de organisatie de groei van haar activiteiten in Zuid-Nederland. IAS is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering voor de voedingsmiddelenindustrie en de natte infra in Nederland en België. Het bedrijf bestaat tien jaar, heeft twaalf medewerkers en een jaaromzet van circa €1,3 miljoen.

Met de komst van IAS ontstaat groei in capaciteit en specialisme. Beide organisaties werken aan het verhogen van de betrouwbaarheid en efficiency van processen door hoogwaardige automatisering. Zo is IAS een Certified Premium Partner van ABB.

Met zeventig engineers, verdeeld over kantoren in Vlaardingen, Waalwijk en Zundert, is het bedrijf een groeiende industriële automatiseerder in Zuid-Nederland. In de voedingsmiddelenindustrie en natte infra zal nauw worden samengewerkt met zusterbedrijf Beenen gevestigd te Heerenveen en Zwolle, eveneens onderdeel van Batenburg Techniek.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven