Ga naar hoofdinhoud

IP69K veldbus IO-module

Cube67HD IP69K veldbus IO-module van Murrelektronik.

Murrelektronik past zijn ervaring met decentrale installatietechniek toe op producten die specifiek zijn ontworpen voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze producten voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan hygiënisch ontwerp. De Cube67HD is een veldbus IO-module in een  roestvast stalen behuizing en met beschermingsklasse IP69K. Samen met de speciale bekabeling voor de voedings- en genotmiddelenindustrie kan hiermee de installatie tot en met zone 1 worden gedecentraliseerd.

De ontwikkelingen in de levensmiddelenindustrie voltrekken zich in een hoog tempo. De branche neigt sterk naar decentralisering. Dat gebeurt niet alleen in de processen voor en na de opslag, maar ook tijdens het bijzonder gevoelige voedingsmiddelen bereiding- en primaire verpakkingproces. Om te kunnen blijven voldoen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan flexibiliteit en modulariteit is het absoluut noodzakelijk gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Dankzij toekomstgeoriënteerde en consequent doorgevoerde decentrale installatieconcepten zijn kortere installatietijden, eenvoudiger onderhoud en service mogelijk. Door de inzet van passieve verdelers of veldbustechniek is het mogelijk de bekabeling in een hygiënische omgeving aanzienlijk te vereenvoudigen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven