Ga naar hoofdinhoud

IP65 HMI panel en panel-PC’s

Siemens heeft het systeemaanbod van volledig IP65-beschermde HMI-apparatuur (human machine interface) voor gebruik buiten schakelkasten uitgebreid. De nieuwe apparaten zijn met name geschikt voor high-end toepassingen en complexe visualiseringstaken. De flexibele montagetechnieken zorgen voor een eenvoudige bediening en optimaal zicht op visualisering en proces.

De Simatic HMI TP1200 Comfort Panel PRO (PROtected) met zijn 12″ display en de industriële Panel-PC Simatic IPC477E PRO met een 15″, 19″ of 22″ display kenmerken zich door goede performance en functionaliteit en door allerlei geïntegreerde interfaces.

De Panel PC’s profiteren van de verbeterde technologie van de E-generatie industriële panel PC’s. Deze wordt met de zesde generatie Intel Core i-processoren, moderne Celeron- of Xeon-processoren geleverd. De panel-PC is verder uitgerust met allerlei interfaces zoals 3x Gigabit Ethernet, 4x USB 3.0 en optioneel 2x COM, zodat hij flexibel kan worden ingezet.

IP65 HMI en panels

De extension units (uitbreidingscomponenten) vormen een uitbreiding op de bediening van de volledig IP65-beschermde PRO-apparatuur. De 12″ tot 22″ extension units, bestaande uit standaardcomponenten zoals basisapparaat, uitbreidingscomponenten, montage-adapter, toetsenbordlade en optioneel toetsenbord in roestvrijstalen IP65-uitvoering, maken systeemoplossingen op maat mogelijk.

Ze onderscheiden zich door eenvoudige montage en aansluiting, zijn gebruiksvriendelijk en laten zich eenvoudig aan individuele wensen van de klant aanpassen. Bovendien zijn er tal van bedieningselementen: van meldlampen, keuze- en sleutelschakelaars, noodstop paddenstoel-drukknoppen, USB-interface en RFID-reader tot en met het roestvrijstalen toetsenbord.

De bedieningselementen kunnen gemakkelijk en snel worden gelabeld met behulp van labelhouders en inscriptieplaatjes of inscriptieplaatjes en signaalindicatoren. De extension unit is ook leverbaar als Profisafe-model naast het klassiek bedrade en buscompatibele Profinet-model.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven