Ga naar hoofdinhoud

Inschrijven ESEF Awards 2016 tot 15 november

Een van de genomineerden voor de ESEF awards 2014

De inschrijving om mee te dingen naar de ESEF Awards 2016 is geopend. Deelname staat open voor exposanten van de ESEF en hun klanten. Zij kunnen tot 15 november aanstaande hun producten of diensten ter jurering aanbieden. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 14 maart, de avond vóór de start van de vakbeurs ESEF.

De ESEF Awards zijn te winnen in drie categorieën: Engineering & Design, Innovatieve Materiaaltoepassingen en Innovatieve ketensamenwerking. Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van criteria als innovativiteit, marktwaarde, marktpotentieel en functionaliteit. De innovatie hoeft nog niet op de markt te zijn gebracht, maar mag in ieder geval niet ouder zijn dan twee jaar.

Publieksprijs en Made in Holland

Naast deze drie vakprijzen wordt er ook één publieksprijs uitgereikt. De stemmers zijn de bezoekers van de vakbeurs ESEF. Nederlandse genomineerden dingen ook mee naar de prestigieuze Made in Holland Award voor de beste innovatie van Nederlandse bodem.

De 2014-winnaars waren MMID full service design team B.V (Engineering & Design), Oerlikon Balzers Coating Benelux (Innovatieve materiaaltoepassingen) en NEVAT (Innovatieve Ketensamenwerking). NEVAT heeft ook de Made in Holland Award in de wacht gesleept. Bekijk hier de video over de juryberaadslaging.

ESEF Awards = innovatie

De ESEF Awards zijn de belangrijkste onderscheidingen voor innovatie in de maakindustrie. Inschrijven kan via de website van de ESEF. Uiterste inschrijfdatum is 15 november. Woensdag 20 januari worden de genomineerden bekend gemaakt tijdens de ESEF persconferentie.

Daarna is het voor de genomineerden aftellen tot maandagavond 14 maart om te horen of zij tot de winnaars behoren. De inzendingen worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van prof. dr. ir. Arthur O. Eger, hoogleraar Productontwerp aan de opleiding Industrieel Ontwerpen van de Universiteit Twente.

De vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering ESEF 2016 wordt gehouden van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht, gelijktijdig met de TechniShow. Thema van ESEF 2016 is de Maakbaarheid van Morgen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven