Ga naar hoofdinhoud

Inrato International importeur van Duelco

Specifieke veiligheidsrelais van Duelco zijn beschikbaar voor voertuigen met wisselende boordspanning, programmeerbare versies met modulaire I/O-modules en veldbusmodules (foto: Inrato International)

Dankzij een nieuwe partnerschap is Inrato International sinds september exclusief importeur van Duelco in Nederland en België. Duelco (met een eigen productie in Europa) koos voor een nauwe samenwerking met Inrato vanwege haar specialisatie in machineveiligheid en voertuigveiligheid.

Met dit assortiment (programmeerbare) veiligheidsrelais wordt het leveringspakket van de technische groothandel uit Dalfsen flink uitgebreid. ‘Wij krijgen door dit importeurschap een breder pakket aan veiligheidsoplossingen voor machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek’, legt Leendert Jan IJspeert van Inrato uit.

Duelco is een fabriek met eigen productie en ontwikkeling die kan leunen op veertig jaar ervaring in veiligheidsoplossingen voor machines. Het bedrijf -met vestigingen in Sonderborg en Aalborg in Denemarken- spitst zich toe op veiligheidscomponenten ter bescherming van mens en machine. ‘Doordat Inrato gespecialiseerd is in veiligheid met een breed toepassingsveld gericht op langetermijnrelaties, sluit dit naadloos aan op onze wensen voor een importeur en partner’, zegt exportmanager Henrik Thomsen van Duelco.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven