Ga naar hoofdinhoud

Hydac in Drachten gaat uitbreiden

Hydac gaat de productiefaciliteit In Drachten verdubbelen (foto: Hydac)

Het succes en de groei van de vestiging van Hydac BV in Drachten heeft, na de verhuizing in 2012 naar een nieuw en groter pand, een vlucht genomen. Hierdoor heeft Hydac besloten de productiefaciliteiten van de vestiging Drachten te verdubbelen.

Hydac Drachten is het technisch competentiecentrum voor de mobiele sector en werkt met een ervaren team aan de engineering, het bouwen en testen van klantspecifieke systemen, zoals veer- en nivelleringsystemen, koelsystemen, smeersystemen, besturingssystemen, manifolds enz. Daarnaast worden er powerpacks voor industriële en offshore toepassingen ontworpen, gebouwd en getest. De uitbreiding zal nog dit jaar plaats gaan vinden. Daarbij zal uiteraard gezorgd worden dat de service en snelheid waarmee Hydac Drachten haar klanten ondersteunt niet in het geding komen.

Hydac is met meer dan 8.000 werknemers wereldwijd een producent van hydraulische componenten, subsystemen en complete complexe gestuurde en geregelde systemen voor mobiele en stationaire applicaties. Het bedrijf combineert haar brede productportfolio met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven