Ga naar hoofdinhoud

HMI / PLC besturing voor mobiele toepassingen

Duranmatic Graf Syteco D2310 HMI/PLC.

Duranmatic brengt, van de Duitse leverancier Graf-Sytecode, D2310 HMI/PLC op de Benelux markt. Dit is een nieuw product voor besturing en bediening van industriële en mobiele machines.

De D2310 is een zogenaamde gecombineerde HMI/PLC besturing. In de behuizing is naast de PLC een 5,7 inch VGA TFT display ondergebracht ( touchscreen als optie), heeft  8 vrij programmeerbare toetsen en 1 of 2 navigatie joysticks. Het apparaat is specifiek voor gebruik als toepassing in de mobiele sector ontwikkeld. Denk hierbij aan voertuigen in de agrarische-, nautische-  en in de transport wereld. Hiervoor zijn er onder andere 4 video-ingangen aanwezig waarmee er 2 streaming-beelden in het display kunnen worden weergegeven.

Veel besturingsopgaven

De D2310 heeft een moderne ARM-processor met 256MB RAM, 64 MB Flash, 8 kB FRAM en is hiermee, mede door de externe opslagcapaciteit van 32 GB, geschikt voor veel besturingsopgaven. Er zijn intern 4 analoge en digitale ingangen en 2 digitale uitgangen beschikbaar. Via de 4-voudige CAN interface, USB, Ethernet en seriële poort zijn externe I/O modules en andere componenten te koppelen. De programmering van de D2310 geschiedt met behulp van de gratis software tool GDS-designer. De logische functionaliteit wordt ingegeven in C of Codesys.  Naast de CANbus (ook J1939) communicatie worden Modbus/RTU en Modbus/TCP ondersteunt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven