Ga naar hoofdinhoud

Hemmink neemt collega KWx over

Hemmink en KWx zijn beide gespecialiseerd in de levering van en service aan meetinstrumenten, met name voor de elektrotechniek (foto: KWx).

Per 24 september 2015 heeft Hemmink Holding alle aandelen verworven van KWx Holding en is daarmee 100% eigenaar van KWx, Profex en Webshop123 in Nederland en van KWx in België. Door de overname ontstaat een bedrijf met een totale omvang van ongeveer 100 medewerkers, vier vestigingen, zeven webshops en een omzet van circa € 45 miljoen. Het management van KWx blijft na de overname ongewijzigd. De overname heeft geen gevolgen voor het personeel en de vestigingslocaties.

Hemmink en KWx opereren beiden als importeur op de Nederlandse en Belgische markt, voornamelijk in de elektrotechniek. Het DNA en de opbouw van beide organisaties hebben veel overeenkomsten. “Wij hebben een klik”, was de conclusie van aandeelhouders Martin Hemmink, Hans Segers en Michel Paardekooper.

Volgens Hemmink past de overname perfect in de groeistrategie van Hemmink. Het bedrijf wil een stevige, stabiele en toekomstvaste partner zijn voor leveranciers, klanten en medewerkers. KWx en Hemmink verbinden beide een stevige basis in de techniek met persoonlijke betrokkenheid en een commerciële drive, met als doel de klant een uitstekende dienst te verlenen.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven