Ga naar hoofdinhoud

Hebu wordt Manuli Fluiconnecto

Hebu wordt Manuli Fluiconnecto

Hebu BV, een vooraanstaande distributeur van hydraulische componenten, gaat vanaf 1 januari 2014 verder onder een nieuwe naam. Het bedrijf met bijna 75 jaar ervaring verandert zijn naam naar Manuli Fluiconnecto. De namen Hebu en Fluiconnecto werden in de afgelopen jaren al beiden gebruikt.

In 2008 werd Hebu overgenomen door industriële onderneming MRI. Het bedrijf werd toen onderdeel van het MRI-distributiekanaal met de naam Fluiconnecto. Het internationale hoofdkantoor werd destijds gevestigd in het World Trade Center in Rotterdam.

De namen Hebu en Fluiconnecto werden in de afgelopen jaren beiden gebruikt. Vanaf de jaarwisseling is er sprake van één naam. Hans Kromeich, algemeen directeur Europa bij Fluiconnecto, vertelt: “Op een zeker moment is het essentieel om eenduidig de internationale bedrijfsnaam uit te dragen, zodat het voor onze klanten en de markt helderheid geeft”.

Hydrauliekslangen en koppelingen
Mondiaal lokaal netwerk Fluiconnecto is een internationale serviceorganisatie met de focus op (hydrauliek-) slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, slangassemblages, service op locatie door middel van mobiele trucks en het overdragen van kennis van producten en toepassingen. Fluiconnecto levert aan alle marktsegmenten, zowel mondiaal als lokaal. Het bezoekadres van het bedrijf blijft hetzelfde.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven