Ga naar hoofdinhoud

Gecodeerde veiligheidsschakelaars in smalle bouwvorm

De veiligheidsschakelaars PSENcode in de smalle uitvoering wordt gekenmerkt door een zeer platte behuizing (foto: Pilz)

De gecodeerde Pilz veiligheidsschakelaar PSENcode biedt de hoogste bescherming tegen manipulatie in een kleine ruimte en wordt gebruikt om deuren, kleppen en kappen te beveiligen. Vooral de smalle bouwvorm zal engineers aanspreken.

De veiligheidsschakelaars PSENcode in de smalle uitvoering wordt gekenmerkt door een zeer platte behuizing. Daarnaast heeft hij verschillende bedieningsrichtingen en kan hij flexibel worden gebruikt. Machineconstructeurs hebben met de PSENcode (en PSENmag) van Pilz de beste keuze voor scheidende veiligheidsvoorzieningen in handen.

De veiligheidsschakelaar biedt een maximale bescherming tegen manipulatie dankzij RFID-transpondertechnologie en een maximale veiligheid tot PL e met een veiligheidsschakelaar. De constructie is vereenvoudigd door één inbouwmaat (boorafstand, inbouwdiepte en –breedte) voor magnetische- en RFID-veiligheidsschakelaars.

Verder kan de installatie flexibel en ruimtebesparend plaatsvinden door de geringe inbouwdiepte 13 mm (M8 variant) en 19 mm (M 12 variant). De veiligheidsschakelaar heeft snellere reactietijden en maximaal 4 bedienings- en aanrijdrichtingen en 2 verschillende schakelafstanden. De PSENcode gecodeerde veiligheidsschakelaars zijn snel een eenvoudig te bestellen in de Pilz E-Shop.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven