Ga naar hoofdinhoud

Frank Robben nieuwe CEO Doedijns Group

Frank Robber wordt per 1 augustus CEO van Doedijns Group International (foto: DGI)

DGI (Doedijns Group International) heeft Frank Robben per 1 augustus aangesteld als Chief Executive Officer. Hij brengt in zijn nieuwe rol meer dan 25 jaar ervaring in de internationale olie- en gasindustrie mee. Robben was eerder werkzaam als Chief Operations Officer en lid van de Raad van Bestuur voor Hertel, waar hij verantwoordelijk was voor alle wereldwijde operationele activiteiten was.

Robben heeft onder meer gewerkt als Project Executive voor Koninklijke Nederlandse Shell en in verschillende project management gerelateerd rollen voor ingenieursbureau Fluor. In die hoedanigheden heeft hij internationale ervaring in bedrijfsvoering en projectmanagement in de olie- en gasindustrie opgebouwd.

Robben’s kennis van de markt moet bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Doedijns Group. De raad van commissarissen van het bedrijf verwacht dat Robben de juiste persoon is om het bedrijf te leiden en de agenda voor toekomstige groei op te stellen. De nieuwe CEO ziet veel mogelijkheden voor groei in de huidige uitdagende markt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven