Ga naar hoofdinhoud

Fluke en ROVC samen in trainingen

ROVC en Fluke verzorgen samen opleidingen voor het bedienen en interpreteren van elektrotechnische test- en meetinstrumenten en software (foto: Fluke).

Onderwijsinstituut ROVC heeft de handen ineen geslagen met Fluke, specialist in de productie, distributie en onderhoud van elektrotechnische test- en meetinstrumenten en software. De krachtenbundeling leidt tot praktijkgerichte trainingen voor klanten van zowel ROVC als Fluke. ROVC gaat middels haar infrastructuur Fluke ondersteunen met de verdere uitrol en de organisatie van de trainingen in Nederland. Fluke gebruikt de docenten van ROVC, maar ontwikkelt de inhoud en de lesmaterialen zelf.

ROVC en Fluke hebben de ambitie om in 2016 het aanbod uit te breiden naar vijf à tien trainingen. Cursisten leren om processen efficiënt te beheren, energiekosten te verlagen en problemen op te sporen mede door de inzet en het juiste gebruik van meetapparatuur. In december wordt de Basistraining en practicum Thermografie in het aanbod van ROVC opgenomen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven