Ga naar hoofdinhoud

Festo en itsme gaan officiële samenwerking aan

Maurice Marchée (rechts) en Dennis van Beers proosten op het getekende contract (foto: Festo)

Festo en itsme hebben hun samenwerking begin dit jaar officieel in een overeenkomst vastgelegd. Het contact was er al jarenlang; dat er nu een overeenkomst is bereikt voor de steeds intensievere samenwerking is voor beide partijen een feestelijk moment.

Itsme richt zich met een gevarieerd aanbod van elektrotechniek en werktuigbouw op industriële eindgebruikers, machinebouwers, paneelbouwers en technische installateurs. Samen bieden Festo en itsme oplossingen aan klanten die meerwaarde bieden. De focus op elektrotechniek is niet nieuw; net als de samenwerking tussen de twee bedrijven. Wel nieuw is de manier van presenteren. Daarom werd begin dit jaar besloten om de samenwerking vast te leggen in een officiële samenwerkingsovereenkomst.

Maurice Marchée, Member of the Board van itsme: “Het uitgangspunt van onze samenwerking is gebaseerd op de marktbehoefte van aantoonbare betere oplossingen in technologie en toelevering voor de machinebouw en industrie. Deze voorzien wij in het combineren van de Festo-producten, -systemen en diensten met het assortiment, de diensten en de support van itsme en haar verkoopmaatschappijen ES Elektro en Hoogland Mennens. Het Festo-dealerschap stelt ons in staat om onze beoogde samenwerking in complementariteit verder vorm te geven.”

Nederlands familiebedrijf

Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical (itsme) biedt industriële eindgebruikers en de maakindustrie technische en logistieke diensten die concurrentievoordeel opleveren. itsme is van oorsprong een Nederlands familiebedrijf en heeft een jaaromzet van ca. € 200 miljoen. De internationale groep kent zes bedrijven met 28 vestigingen en 570 medewerkers verspreid over Nederland, Duitsland, België, Roemenië en Spanje. In Nederland zijn dit ES Elektro en Hoogland-Mennens, leiders in toelevering van logistieke diensten, componenten en kennis op gebied van elektrotechniek en mechanica.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven