Ga naar hoofdinhoud

Faulhaber opent kantoor in Eindhoven

Faulhaber is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en implementeren van hoognauwkeurige miniatuur- en microaandrijfsystemen, servo-onderdelen en besturingen tot 200 W uitgangsvermogen (foto: Faulhaber).

Faulhaber Benelux BV is vanaf 1 juli 2015 verantwoordelijk voor de verkoop van producten en diensten van de Faulhaber Group. De nieuw opgerichte verkooporganisatie zal opereren vanuit Eindhoven. Tot nu toe werd Faulhaber in de drie landen vertegenwoordigd door Minimotor Benelux, wiens exclusieve verkooprecht voor deze regio is beëindigd.

“De Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markt kunnen wij van nu af direct vanuit ons eigen bedrijf bedienen,” aldus Marcus Remmel, internationaal salesmanager en directeur van Faulhaber Benelux. “Zo komen we dichter bij onze klanten te staan en kunnen we intensiever met hen communiceren, met name over de gezamenlijke ontwikkeling van klant specifieke producten. Daarnaast vergroten we onze strategische aanwezigheid op een belangrijke exportmarkt. De Benelux-landen hebben niet alleen een uitstekende infrastructuur, maar ook economische clusters van wereldbelang en de best mogelijke internationale netwerken.”

Het adres van de nieuwe verkooporganisatie:
Faulhaber Benelux BV
Drive Systems
High Tech Campus 9
5656 AE Eindhoven
Tel. (040) 85155-40

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven