Ga naar hoofdinhoud

Elcee Group neemt LKL Staal over

Met de overname van LKL heeft Elcee nu ook de beschikking over een eigen productie eenheid in Azië met machinale- en lasbewerkingen, alsmede mogelijkheden voor assemblage, testen en verpakken

Elcee Group, met als belangrijkste werkmaatschappij Elcee Holland B.V. uit Dordrecht, heeft per 11 december 2015 LKL Staal B.V. uit Uden en LKL Wuxi in China (totaal 75 medewerkers) overgenomen om de dienstverlening verder te verbeteren op het gebied van Gietwerk en Smeedwerk.

De Elcee activiteiten binnen de business unit ‘Gietwerk en Smeedwerk’ zijn vergelijkbaar met de activiteiten, die LKL Staal sinds 1996 heeft (door)ontwikkeld. Het samenvoegen van deze twee eenheden, zorgt voor nog meer stabiliteit, slagkracht, maar vooral ook verdere internationale doorgroeimogelijkheden. De overname past daarom ook prima binnen de strategie van Elcee welke op expansie gericht is, zowel autonoom als via overnames.

Voor de klanten verandert er niets. LKL Staal en Elcee Holland zullen zelfstandig naast elkaar in de markt blijven opereren. Het LKL managementteam en Riny van den Heuvel (directeur LKL Staal) blijven nauw betrokken bij de organisatie. In de nabije toekomst wordt bekeken hoe de twee bedrijfsonderdelen optimaal kunnen integreren, met als doel de klanten in de toekomst nog beter, sneller en efficiënter te kunnen bedienen.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven