Ga naar hoofdinhoud

Eenvoudig te bedienen snelvergrendelingssysteem

Murrelektronik heeft een innovatie koppeling ontwikkeld waarmee pneumatiek, vloeistoffen en energie met één eenvoudige handgreep gekoppeld en ontkoppeld kunnen worden (foto: Murrelektronik)

Het met elkaar verbinden van verschillende machineonderdelen kan nu heel gemakkelijk – met Modlink Vario Square, de praktische mediumkoppeling van Murrelektronik in de klassieke rechthoekige connector-uitvoering. Via slechts één enkele handgreep kunt u pneumatiek, vloeistoffen en energie aan- en afkoppelen, ook onder druk, maar altijd betrouwbaar en zonder lekken.

De mediumkoppeling is vooral geschikt voor machines en installaties waarin de verbinding tussen afzonderlijke componenten, zoals schakelkast, machineonderdelen of werktuigen, regelmatig moet worden onderbroken en weer aangesloten. Hierbij zorgt het eenvoudig te bedienen snelvergrendelingssysteem van Modlink Vario Square voor een aanzienlijke tijdsbesparing. De handgreep, die tevens dient als kabelbinder, kan in vijf verschillende posities worden vastgezet – precies zoals het in uw situatie het handigst is.

De Modlink Vario Square heeft acht steekplaatsen, die naar behoefte kunnen worden gebruikt voor pneumatiek, vloeistoffen en energie. Dit garandeert een hoge modulariteit. Voor de overdracht van energie biedt Murrelektronik een passend aansluitelement met M12-kabels in de meest uiteenlopende pooltallen en coderingen. Dankzij de volledig metalen behuizing is de Modlink Vario Square geschikt voor gebruik in ruwe industriële omstandigheden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven