Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling bij Hitma Groep

Komende en gaande man in de directie van de Hitma Groep: links Michiel Jansen, rechts Robert Timmer (foto: Hitma).

Per 1 maart is Michiel Jansen benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van de Hitma Groep in Uithoorn. Hij neemt het stokje over van Robert Timmer die zich volledig gaat richten op zijn functie als algemeen directeur van Indutrade Benelux, de technische bedrijvengroep waarvan ook Hitma deel uitmaakt.

Michiel Jansen is geen onbekende voor de Hitma-organisatie. Na zijn afstuderen aan de Haagse ‘University of Applied Sciences’ begon hij er in 1996 zijn carrière als sales engineer in de binnendienst van de filtratiedivisie. Vervolgens groeide hij binnen deze Hitma-tak door tot sales team manager. In 2007 maakte hij de overstap naar Pall Life Sciences. Bij deze internationale producent van hightech oplossingen voor filtratie, separatie en purificatie werd hij in 2012 benoemd tot Sales Director voor de Benelux.

Oud-directeur Timmer is verheugd met de komst van Jansen. “Zijn managementstijl en persoonlijkheid passen bij de open bedrijfscultuur van Hitma. Het bedrijf is bij hem in goede handen. Hitma zal zeker profiteren van zijn kennis en ervaring en gezond doorgroeien naar het 100-jarig jubileum.”

Timmer vervolgt zijn loopbaan als Senior Vice President bij Indutrade Benelux dat sinds 1 januari 2018 als zelfstandige business unit binnen de Zweedse Indutrade Group opereert. Inmiddels maken 21 bedrijven deel uit van de Benelux-organisatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven