Ga naar hoofdinhoud

Diagnose-tablet voor netwerken

Met de toegenomen complexiteit van industriële netwerken, komt ook de vraag naar apparaten die gebruikers voorzien van een makkelijk te begrijpen overzicht van de status en gezondheid van de netwerken. De Procentec Mercury, die wordt geïntroduceerd tijdens de Hannover Messe, is een robuuste tablet voorzien van het nieuwe softwarepakket van het bedrijf. Het apparaat is geschikt voor storingzoeken, onderhoud en bewaking van industrial ethernet en Profibus netwerken.

De Procentec Mercury combineert de krachten van de ProfiTrace en de Procentec Atlas. Het platform is gebaseerd op dezelfde software als de Procentec Atlas voor industrieal ethernet diagnostiek en biedt daardoor dezelfde gebruiksvriendelijkheid. Wanneer de nieuwe tablet wordt gecombineerd met de ProfiTrace gebruikt het een nieuw softwarepakket voor het storingzoeken aan Profibus netwerken.

De Mercury biedt de mobiliteit om alle Profibus en industrial ethernet netwerken in een fabriek te bewaken. Omdat de software van tevoren is geïnstalleerd, is het apparaat meteen klaar voor gebruik.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven