Ga naar hoofdinhoud

Highlights van de World of Automation

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september vindt de vakbeurs World of Technology & Science plaats. Vijf werelden van technologie en wetenschap komen samen. Een van deze werelden is World of Automation. Hieronder alvast een aantal highlights

Van ontwikkelaars van instrumentatie & analyse apparatuur tot system integrators, en van netwerkspecialisten tot leveranciers van besturingstechnologie. Ze zijn allemaal op beursvloer van de World of Automation te vinden van 27-30 september in de Jaarbeurs in Utrecht. De hele keten van process- en factory automation is te vinden onder 1 dak.

Seminarprogramma

De World of Automation biedt iedere dag één of meerdere seminars waar bezoekers zich gratis bij kunnen aansluiten. In elk seminar staat een specifiek thema centraal: digitalisering, cyber security, food & beverage en single pair ethernet (SPE).

WIB programma

Op woensdag 28 september vindt het WIB programma (WIB is de organisatie van eindgebruikers van procesautomatisering) over Autonomous Operations in de procesindustrie plaats. Het doel van dit seminar is om het publiek inzicht te geven in welke concepten, architecturen en “digitale infrastructuren” zouden voldoen aan de eisen van Autonomous Operations in de procesindustrie. Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om kennis te maken met de sprekers en vragen te stellen.

Waterstofplein

Waterstof gaat een belangrijke rol spelen bij de verduurzaming van de Nederlandse industrie. Bij de grootschalige productie, opslag, distributie en gebruik van duurzame, groene waterstof komt echter veel kijken. Op het Waterstofplein in hal 8 krijgen bezoekers een kijkje in de technische keuken van waterstofinstallaties. Met een aantal concrete innovaties laten de deelnemers zien wat er nu al mogelijk is in de duurzame productie en toepassing van waterstof. Gedurende alle beursdagen zijn er mensen aanwezig die u meer kunnen vertellen over de techniek achter de getoonde opstellingen. Op woensdagmiddag 28 september is deelname aan het seminar ‘Waterstof: de technische uitdagingen’ mogelijk.

TechAward 2022

Dit jaar dingen maar liefst 14 inzendingen mee voor de TechAward 2022 van de World of Automation. Bovendien doet een aantal bedrijven mee aan de gloednieuwe Green TechAward, een prijs voor duurzame productoplossingen.
Als bezoeker aan de WoTS is het mogelijk tot 31 augustus online te stemmen op de longlist van de genomineerde innovaties. De top vier van iedere wereld wordt gepresenteerd op de beursvloer.

Klik hier voor informatie over WoTS 2022 en mogelijkheid tot aanmelden.

Ook interessant: Highlights van de World of Motion & Drives

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven