Ga naar hoofdinhoud

Highlights van de World of Motion & Drives

Een foto van een eerdere editie van WOTS (foto : Aandrijftechniek)


Het is weer bijna zover. Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september opent de vakbeurs World of Technology & Science haar deuren en komen vijf werelden van technologie en wetenschap samen. Een van de werelden is World of Motions & Drives. Hieronder alvast een aantal highligts.

Binnen de World of Motion & Drives zijn zo’n vijftig deelnemende bedrijven te vinden die actief zijn op het gebied van Aandrijftechniek. Deze exposanten tonen hun innovaties, delen hun kennis en gaan graag met de bezoeker in gesprek over hun vraagstukken.

FEDA Lounge

De FEDA Lounge nodigt uit om te netwerken en om de stands van FEDA-leden te bezoeken. Deelnemers van de beurs kunnen er informatie en ideeën uitwisselen met collega’s of andere professionals onder het genot van een kop koffie. Ook kunnen ze zich laten inspireren tijdens het FEDA-café of het dagelijks journaal. Het kan allemaal in de FEDA-lounge in hal 11. Dit is de plek waar negen FEDA-leden hun krachten hebben gebundeld in een paviljoen op de beursvloer.

Innovaties in de aandrijftechniek

Tijdens World of Motion & Drives wordt de focus gelegd op vernieuwingen en ontwikkelingen van ‘next level’: Denk aan verbeteringen in gebruikersgemak, energie, flexibiliteit en de inzet van multifunctionele vakkennis. Hoe gaan we met vernieuwingen in op actuele uitdagingen in de industrie? Hierbij worden concrete verbeteringen en innovaties in de combinatie van ‘next level’ aandrijftechniek en automatisering besproken.

WoTS Stories

WoTS Stories is een gloednieuw onderdeel van de World of Technology & Science 2022. Het biedt de beursbezoeker nog meer verdieping. De WoTS Stories-lezingen, met diverse topsprekers, zijn gefocust op thema’s die op economisch, wetenschappelijk en maatschappelijk gebied impact hebben: kernenergie, semiconductors, COVID-19, robotica en het technisch onderwijs.

TechAward op WoTS 2022

Exposanten brengen tijdens World of Technology & Science 2022 de nieuwste en meest vernieuwende producten of technologieën onder de aandacht. De TechAward geeft extra aandacht aan deze innovaties. De World of Motion & Drives kent een aantal interessante inzendingen.

Bezoekers aan de WoTS 2022 kunnen stemmen op de genomineerde innovaties, waarna de geselecteerde innovaties meedoen in de race om de prestigieuze TechAward te winnen. Bovendien doet een aantal bedrijven mee aan de nieuwe Green TechAward, een prijs voor duurzame productoplossingen.

Gastcolleges

Speciaal voor studenten zijn er verschillende gastcolleges die worden gehouden door de exposanten. De colleges haken aan bij de actualiteit. Dit biedt studenten de kans om in contact te komen met het toekomstig vakgebied en potentiële toekomstige werkgevers.

Klik hier voor informatie over WoTS 2022 en mogelijkheid tot aanmelden.

Ook interessant: Innovaties in de spotlight tijdens de TechAwards op WoTS 2022

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven