Ga naar hoofdinhoud

CSi Industries bestaat vijftig jaar

CSi Industries bestaat vijftig jaar

Op 31 januari 1964 spraken drie jonge ondernemers af om gezamenlijk een bedrijf te starten. Dit bedrijf heet vandaag de dag CSi Industries, bestaat dus vijftig jaar en realiseert bijna zestig miljoen euro omzet. Van handel in conveyors vanuit Rotterdam groeide het initiatief uit tot een onderneming die complete oplossingen in palletiseren en product handling realiseert.

Al deze jaren is de onderneming bezig geweest om de beste logistieke oplossing met haar klanten te bedenken, te realiseren en te onderhouden. Met telkens nieuwe, innovatieve oplossingen in een zich snel ontwikkelende technische omgeving kon men voortdurend de productiviteit van de klanten verhogen. Op steeds meer plaatsen is een korte terugverdientijd haalbaar met een slimme palletiseer-oplossing aan het einde van productie- of assemblagelijnen.

CSi Industries groei buiten Europa

Grote, internationale producenten van Fast Moving Consumer Goods (FMCG) doen een beroep op CSi Industries. Daarmee zorgen ze ervoor dat ze concurrerend blijven. Meer dan een derde van de omzet van het bedijf in Raamsdonksveer wordt buiten Europa gerealiseerd. En deze groei zet zich door: stijgende salariskosten in zich ontwikkelende landen zorgen voor een forse toename van de vraag naar geautomatiseerde oplossingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven