Ga naar hoofdinhoud

COPA-DATA organiseert Global Partner Academy

Meer dan 100 vertegenwoordigers van meer dan 50 partnerbedrijven uit bijna 20 landen worden verwacht op de Global Partner Academy, gehost door de COPA-DATA Partner Community op 15 en 16 juni in München (foto: COPA-DATA)

Op 15 en 16 juni nodigt COPA-DATA in München als onafhankelijke softwarefabrikant haar wereldwijd gecertificeerde Partner Community members uit voor de Global Partner Academy (GPA). Tijdens deze twee dagen ligt de focus op een intensieve en open discussie over de nieuwste technologieën en oplossingen in de automatisering met de software systemen zenon en straton. De deelnemers kunnen een uitgebreid, bedrijfstak-overkoepelend programma verwachten waarbij zowel technologische als sales gerichte aspecten belicht zullen worden.

“Tijdens de GPA dit jaar verwachten we zo’n 100 vertegenwoordigers van meer dan 50 partner bedrijven uit maar liefst 20 landen. Het gaat hierbij om partners uit China, Zuid-Korea, Taiwan, UK en de rest van Europa. Ze komen allemaal samen in München om uit de eerste hand inzicht te krijgen in onze producten en oplossingen, persoonlijke gesprekken met onze experts te hebben en hun waardevolle feedback te geven”, vertelt Lisette Lillo Fagerstedt, Partner Program Manager bij COPA-DATA. CEO Thomas Punzenberger en een groot aantal medewerkers van COPA-DATA uit afdelingen als Development, Consulting, Technology Services, Sales and Marketing zullen er hun kennis te delen tijdens deze twee dagen. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende presentaties. Bovendien kunnen exclusieve one-on-one vergaderingen met de deskundigen van tevoren geregeld worden.

"Bij de GPA 2016 laten we zeer praktische voorbeelden en demo's zien, die bijzonder waardevol zijn voor projecten van onze partners ", vertelt Lisette Lillo Fagerstedt, Partner Program Manager bij COPA-DATA.
“Bij de GPA 2016 laten we zeer praktische voorbeelden en demo’s zien, die bijzonder waardevol zijn voor projecten van onze partners “, vertelt Lisette Lillo Fagerstedt, Partner Program Manager bij COPA-DATA.

Presentaties over strategieën voor software ontwikkeling en technologische trends, alsmede diepgaande gedachtenuitwisseling over oplossingen met zenon zullen zijn opgenomen. De agenda is onderverdeeld in twee hoofd-onderwerpen die op hun beurt weer zijn onderverdeeld in diverse sub-onderwerpen. Presentaties in het “Smart Factory” blok zijn meer gericht op geautomatiseerde engineering, mobiele apps, Predictive Analytics en het industriële Internet of Things (IIoT), cloud technologieën en Big Data Integratie met zenon.

Het blok “Substation Automation” richt zich op toepassingen met zenon in de energie-industrie. Daarbij wordt “Automated Engineering” als onderwerp verder uitgediept, alsmede IEC 61850 editie 2, command sequences, veiligheid en algemene nuttige tips en trucs waarmee deelnemende partners hun kennis van zenon kunnen uitbreiden. “We zullen praktijkgerichte voorbeelden en demo’s laten zien die van toegevoegde waarde zijn voor projecten van onze Partners”, zegt Lisette Lillo Fagerstedt. Elke deelnemer op de GPA krijgt de nodige aandacht naar persoonlijke zenon certificering. Dit toont aan hoe waardevol de kennis is die tijdens deze gebeurtenis opgedaan wordt.

Netwerk Specialisten

In de afgelopen vijf jaar is de COPA-DATA Partner Community (CDPC) uitgegroeid tot meer dan 160 internationale Partners uit meer dan 30 landen. Het is een wereldwijd netwerk van gecertificeerde specialisten zoals systeemintegratoren, machine bouwers/OEM’s, alsmede onderwijs en onderzoeksinstellingen. Met het motto “Growing together” wordt gezamenlijke knowhow verder uitgebreid en ontwikkeld in een open uitwisseling van deskundigheid op product- en technologische gebieden, alsmede sales en marketing.

Leden van de COPA-DATA Partner Community moeten voldoen aan duidelijk omschreven richtlijnen en kunnen in aanmerking komen voor drie verschillende partner levels: van Registered tot Qualified, tot aan Expert Partner. Volgens hun portefeuille dragen gecertificeerde bedrijven bij aan verhoging van de productiviteit en ergonomie van automatiseringsprojecten op basis van COPA-DATA’s softwaresystemen. Verschillende lokale partner evenementen vinden elk jaar plaats en in 2014 werd voor het eerst het Global Partner Academy evenement geïntroduceerd. Deze vindt om de twee jaar plaats en geeft Partners van over de gehele wereld de gelegenheid om de hun kennis tot over regionale grenzen uit te wisselen.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven