Ga naar hoofdinhoud

Connectoren voor CANbus modules

Met het I-Net programma biedt Provertha (vertegenwoordigd door Dracon – Eltron) betrouwbare en robuuste connectoren voor toepassing in industriële netwerken. Voor CANbus modules met D-Sub interfaces zijn onder meer de eenvoud en betrouwbaarheid van de aansluitingen van belang.

De axiale (180°) 360° EMI/RFI CAN-Bus-busconnector met M12 plug&play snelaansluiting is vooral geschikt voor toepassing bij over elkaar liggende interfaces waar geen verticale of scheve kabelaansluiting mogelijk is. Daarbij draagt de veerring onder de inbus vergrendelingsschroef bij aan een trillingsvrije aansluiting op de CANbus interface. De inbuskop maakt een aansluiting mogelijk op moeilijk toegankelijke locaties.

Ruwe omgevingen
Voor toepassing in ruwe omgevingen van de industriële automatisering, railtechniek en bijvoorbeeld energiecentrales zijn uitvoeringen beschikbaar in een volmetalen behuizing. Deze uitvoeringen voorzien in een speciaal ontwerp waarmee 360° EMI/RFI-afscherming is gerealiseerd.

De compacte busconnector heeft een beschermingsklasse van IP67 en meet 47 x 33,6 x 14,8 mm. Daarnaast is hij voorzien van voorgemonteerde schroeven die niet kunnen kwijtraken. De vergrendeling van de CANbus interface gebeurt via een inbusschroef UNC 4-40. 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven