Ga naar hoofdinhoud

Connector voor veldmontage

Provertha (vertegenwoordigd door Dracon-Eltron) breidt zijn uitgebreide programma aansluitingen voor betrouwbare en robuuste verbindingen in industriële netwerken en de automatiseringstechniek uit met M12-connectoren voor CAN-bus en Ethernet-toepassingen.

De nieuwe M12-connectoren zorgen voor een snelle, betrouwbare installatie in het veld. Voor een beveiligde verbinding zorgen krimp snap-in contacten, terwijl de speciale krimpflens een 360-graden afscherming en betrouwbare trekontlasting garandeert.

De vijf-polige M12-connector met A-codering volgens IEC 61076-2-10 is voor CAN-bus toepassingen ontworpen, terwijl de acht-polige M12-connector met A-codering specifiek is voor Ethernet toepassingen. Gemonteerd bieden de nieuwe M12-connectoren bescherming tegen stof en vocht volgens IP67.

De nieuwe M12-connectoren zijn ontworpen voor een spanning van 50 V gelijkspannin en een nominale stroom van 4 A. Standaard worden aderdoorsneden van 0,34 mm2 (AWG 22) tot 0,5 mm2 (AWG 20) ondersteund. Het temperatuurbereik varieert van -20°C tot +85°C en de mechanische levensduur bedraagt 200 cycli.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven