Ga naar hoofdinhoud

Compacte WLAN-adapters voor efficiënte draadloze CPU-communicatie van Sigmatek

Met de compacte WLAN-adapters WiFi-C en WiFi-Pro van Sigmatek is efficiënte draadloze CPU-communicatie mogelijk

Met de compacte WLAN-adapters WiFi-C en WiFi-Pro van Sigmatek is efficiënte draadloze CPU-communicatie mogelijk. Automatisering kan dus economisch worden geïntegreerd in het bestaande interne IT-systeem – als er geen bedrade infrastructuur beschikbaar is.

Met behulp van de WiFi-adapters kan de netwerkkabel eenvoudig worden vervangen. Automatisering kan dus economisch worden geïntegreerd in het bestaande interne IT-systeem – als er geen bedrade infrastructuur beschikbaar is.

Een bijkomend voordeel is een eenvoudige, handige online verbinding voor onderhoud. De adapters werken in de 2,4 GHz frequentieband en kunnen wereldwijd zonder beperkingen worden gebruikt. Het Plug&Play WiFi-C -apparaat, dat als client fungeert, is reeds beschikbaar. WiFi-Pro is gepland voor verdere ontwikkeling, waarbij de adapter kan worden geconfigureerd als client of access point.

WiFi-C

WiFi-C kan eenvoudig worden aangesloten op elke bestaande infrastructuur met een draadloze router. Door verbinding te maken via de router met een laptop, zijn alle servicefuncties beschikbaar – uiteraard met de gebruikelijke transmissiebeveiliging en specifiek wachtwoord.

sigmatek wifi

WiFi-Pro

Bij het gebruik van WiFi-Pro, kan u instellen of deze wordt gebruikt als client, zoals bij de WiFi-C of als access point. Bij deze laatste is er geen extra netwerk nodig om een verbinding te maken tussen de besturing en de laptop, evenals tablet of smartphone.

Sigmatek wifi access

Virtueel programmeren

Beide varianten ondersteunen de USB A-interface. Met het geïntegreerde software engineeringplatform LASAL kan de besturing comfortabel worden geprogrammeerd via een virtuele verbinding. Kant-en-klare Classes en visualisatie componenten voor het selecteren van toegangspunten en het invoeren van wachtwoorden zijn beschikbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven