Ga naar hoofdinhoud

Commander S micro frequentieregelaar wint iF Design Award

Commander S wint iF Design Award (foto: Nidec)

Control Techniques, onderdeel van Nidec wint de iF Design Award. In 2022 werden bijna 11.000 inzendingen uit 57 landen ingediend voor deze Award. De Commander S micro frequentieregelaar is in combinatie met de Marshal app het winnende product in de productcategorie Industry/Tools.

Sinds 1954 organiseert het iF International Forum Design GmbH jaarlijks de iF Design Award. Het is een wereldwijde designprijs die designprestaties in alle disciplines zoals product-, verpakkings-, communicatie- en serviceontwerp, architectuur en interieurarchitectuur en professioneel concept, gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI) erkent.

Commander S

De Commander S en de bijbehorende Marshal app overtuigden de 132-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts van over de hele wereld, met het moderne ontwerp en de innovatieve technologie, inclusief NFC-technologie. De Commander S is een betrouwbare frequentieregelaar die snel te installeren is en gemakkelijk in bedrijf is te stellen. Hij is snel ingeregeld met de Marshal app door de gegevensoverdracht tussen een mobiel apparaat en de Commander S. Dit is mogelijk dankzij NFC-technologie.

Alle bekroonde inzendingen zijn te vinden op www.ifdesign.com

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven