Ga naar hoofdinhoud

Christian Zeidlhack benoemd tot nieuwe voorzitter Schaeffler Industrial Europa

Christian Zeidlhack wordt verantwoordelijk voor de directe klanten- en partneractiviteiten van de divisie Industrie in heel Europa en voor alle activiteiten van de onderneming in Centraal- en Oost-Europa (foto: Schaeffler)

Met ingang van 1 januari 2023 heeft Schaeffler Christian Zeidlhack benoemd tot nieuwe president van de divisie Industrie in Europa en CEO van de subregio Midden- en Oost-Europa. In zijn nieuwe functie is Christian Zeidlhack verantwoordelijk voor de directe klanten- en partneractiviteiten van de divisie Industrie in heel Europa en voor alle activiteiten van de onderneming in Centraal- en Oost-Europa. Hij vervangt Marcus Eisenhuth, die het bedrijf per 31 maart 2023 verlaat.

Na zijn studies bedrijfsbeheer en industriële techniek begon Christian Zeidlhack zijn loopbaan bij de Daimler Group. Sinds 2007 werkt hij bij Schaeffler in de divisie Industrie. Daar leidde hij eerst de business unit Raw Materials voordat hij hoofd werd van Global Key Account Management Industrial en, recentelijk, President Industrial voor de regio Amerika.

Christian Zeidlhack

“De heer Zeidlhack heeft de afgelopen jaren een beslissende rol gespeeld in het succes van de divisie Industrie en ik ben verheugd dat hij nu de leiding van onze industriële activiteiten in Europa op zich neemt”, aldus Dr. Stefan Spindler, CEO Industrie bij Schaeffler AG. “Zijn jarenlange ervaring en zijn uitstekende kennis van onze onderneming en haar klanten vormen een uitstekend voorteken voor de verdere groei en ontwikkeling van onze industriële activiteiten in de regio Europa.”

Ook interessant: Versnelde transformatie naar elektrisch: Schaeffler ontslaat 1300 medewerkers

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven