Ga naar hoofdinhoud

Bosch Rexroth stapt met BOOST Ingenieursdiensten in de SROK ID

Bosch Rexroth stapt met BOOST Ingenieursdiensten in de SROK ID (foto: Bosch Rexroth)

Rijkswaterstaat heeft midden 2021 voor de Samenwerkings-raamovereenkomst Ingenieursdiensten (SROK ID) meerdere bureaus of bureaucombinaties geselecteerd voor de levering van technisch advies (perceel 2). Bosch Rexroth is geselecteerd voor een aantal specialistische onderwerpen van de overeenkomst en werkt hiervoor nauw samen met vijf andere bedrijven. Deze in totaal zes bedrijven hebben zich verenigd en werken samen onder de naam: BOOST ingenieursdiensten.

BOOST ingenieursdiensten is een samenwerking van MH Poly, Econsultancy, RvB engineering, dBvision, Cicom & Copier en Bosch Rexroth. De genoemde bedrijven hebben bijna een jaar lang gewerkt aan het intensieve aanbestedingstraject met een positief resultaat: de gunning voor de samenwerkings-raamovereenkomst 4 (afk. SROK-4) adviesdiensten.

Multidisciplinair team met integrale advisering

Elke adviseur brengt eigen specialisatie en achtergrond in het team. BOOST is o.a. gespecialiseerd in bewegingswerken, onderhoud specialistische vragen (LCC, TCO, monitoring, voorspellend onderhoud), elektronica voor bewegende constructies, geotechniek, sterkteleer, assetmanagement, onderzoek en advies over bodem, flora en fauna, archeologie, geluid en trillingen, ontwerp, contractvorming en projectmanagement. Samen vormen ze een multidisciplinair team met integrale advisering.

De overeenkomst tussen BOOST ingenieursdiensten en Rijkswaterstaat is 1 september 2021 j.l. ingegaan en heeft een looptijd van 3 jaar, met optie tot verlenging van 1 jaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven