Ga naar hoofdinhoud

AVM Nederland viert haar 15 jarig bestaan

AVM Nederland is leverancier van nieuwe, gebruikte of gereviseerde asdelen, remdelen, tandwielkasten of transmissiedelen voor kranen en de industrie. Ook reviseert AVM complete (schade) kranen

AVM Nederland viert dit jaar haar 15 jarig bestaan. Het bedrijf uit Moordrecht is specialist in nieuwe, gebruikte of gereviseerde asdelen, remdelen of transmissiedelen voor kranen en de industrie. Oprichter en eigenaar van het bedrijf Arjo Vermeij is verheugd met het behalen van deze mijlpaal, maar staat als ondernemer niet stil. Dit jaar staat namelijk ook in het teken van de start van een nieuw bedrijf onder de naam AVM Metaalbewerking.

“Onze werkzaamheden binnen AVM Nederland zijn nogal bijzonder te noemen”, aldus Vermeij. Naast een enorm aanbod aan nieuwe producten, waarvan een groot gedeelte in voorraad, bieden wij ook gereviseerde producten aan, die in onze eigen werkplaats zijn gereviseerd. De kwaliteit is hoog omdat we alles in eigen hand houden. Maar ook tref je regelmatig complete, beschadigde, kranen bij ons in de loodsen aan. Die herstellen we en worden vervolgens weer ingezet”.

Nu ook AVM metaalbewerking

“Ik proef dat in de markt behoefte is aan maatwerk op het gebied van draaien en frezen” geeft Vermeij aan. “Vandaar de oprichting van AVM Metaalbewerking. Met medeoprichter Ron van der Loo gaan we de komende periode onze vleugels uitslaan. Constructiebankwerk, het uitvoeren van verspaningen, montage, reparatie en onderhoud. Als klein bedrijf kunnen we veel aan”.

Het 15 jarig bestaan wordt op gepaste wijze gevierd. Arjo Vermeij: “Natuurlijk betrekken we onze medewerkers en onze klanten bij het jubileum. Maar bovenal willen we onze dienstverlening op het hoge niveau van nu houden. Dat wordt gewaardeerd door onze klanten en daar doen we het uiteindelijk voor.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven